Scurt Istoric Universul Dezvoltării

Universul Dezvoltării SRL a fost creată în anul 2011 in luna mai, care avea drept scop oferirea de servicii calitative de testare și evaluare a calităților profesionale, atât la tineri cît și la angajații companiilor care actiovează pe piața Republicii Moldova.

În acest scop compania a achiziționat în 2014 programul profesional de testare a abilităților CAS ++, care este un program cu un număr impunător de teste psihologice și de aptitudini și care oferă în scurt timp tabloul complet al abilităților persoanei. Cu aceste rezultate, persoana poate avea consultația unui psiholog pentru ași alege corect o profesie în dependență de abilitățile personale.

Din anul 2015, compania a fost acreditată pentru a lucra cu instrumentul Harrison Assessment, care este un instrument de evaluare profesională online, pentru a determina compatibilitatea persoanei cu funcția pe care o ocupă. Acest instrument oferă posibilitate ca prin completarea unui chestionar să genereze mai multe rapoarte în dependență de necesități.

Pe parcursul activității sale, compania a efectuat evaluari a tinerilor, care nu sunt determinați cu viitoarea carieră și a fost partener la unele proiecte pentru tinerii activi și care sunt în căutarea unor soluții eficiente pentru viitorul lor.
Compania este relativ noua pe piața  serviciilor de evaluare, dar deține intrumente profesionale, care  ofere rezultate cit mai precise pentru a lua decizii corecte ce ține de creșterea în carieră sau dezvoltare profesională în cadrul unei companii.

Înscrie-te